Puzzle-puzzle.cz > Svítící puzzle Gelini: Přístavní party 1200 dílků
Náš kód: 9541

RAVENSBURGER Svítící puzzle Gelini: Přístavní party 1200 dílků

Když světla zhasnou, Vaše puzzle ožívá! Neonové - fluorescenční puzzle z unikátní série COLOR STAR LINE se speciální povrchovou úpravu, díky které puzzle po nasvícení barevně svítí! GELINI jsou roztomilí… Více informací

Vyřazeno z nabídky
Rychlé odeslání
Doprava zdarma
od 1 499 Kč
Zboží můžete vrátit
do 30 dnů

Když světla zhasnou, Vaše puzzle ožívá! Neonové - fluorescenční puzzle z unikátní série COLOR STAR LINE se speciální povrchovou úpravu, díky které puzzle po nasvícení barevně svítí! GELINI jsou roztomilí… Více informací

Když světla zhasnou, Vaše puzzle ožívá!

Neonové - fluorescenční puzzle z unikátní série COLOR STAR LINE se speciální povrchovou úpravu, díky které puzzle po nasvícení barevně svítí!

GELINI jsou roztomilí gumoví medvídci s typicky baculatým obličejem a tělíčkem vytvoření Jörgem Zahradnickem. V roce 1993 vznikl prvni Gelini medvídek a od té doby si GELINI získali velké množství fanoušků a obdivovatelů. Vstupte i vy do světa Gelini !

Gelini ví, co je to zodpovědnost, ale zároveň milují volnost a zábavu. Každý Gelini je unikátní a má svůj speciální barevný odstín.
Jejich individuální osobnost, zájmy a náladu lze vidět v každém obrázku. "DaBluu" , jehož oblíbenou činností je snění, přece nemůže být jasně červený. Jasně červený je "Rufus", jenž překypuje energií. Dvě dívky Gelini "AnnaLinn" a "DiRikki" jsou něžné a jemné v barvě žluté a modré. "FreuleinFrieda", první z dívek Gelini, je dynamická, což přímo odráží její sytá růžová!
Každý Gelini je jiný a to je naprosto v pořádku!

Německé RAVENSBURGER puzzle drží přední příčku v oblíbenosti i prodejnosti mezi světovými výrobci puzzle. Není divu, když vyrábí puzzle již od r. 1891. Puzzle pro dospělé jsou vyrobeny s použitím "Softclick Premium Puzzle" technologie, která používá tlustší a silnější desky (vyrobeny speciálně pro Ravensburger), a ručně vyráběné výsekové raznice, což má za následek dílky hladké a bez papírového prachu a vynikající zapadání dílků do sebe.

Náš kód
9541
Výrobce
RAVENSBURGER
V nabídce od
17.09.2014
Originální název
Gelini: Pier Party
Rozměr složeného puzzle cca
78 x 55 cm
Autor
Jörg Zahradnicek
Materiál
papír
Přibližná velikost dílku
1,9 cm
Kód výrobce
16185
EAN kód
4005556161850
Hmotnost
1,05 kg
Rozměry krabice (balení)
37,5 x 27 x 5,5 cm