Náš kód: 9710

SUN TA TOYS Pěnový koberec Pirátská mapa

Zatoč kormidlem a vydej se na dalekou plavbu za pirátským pokladem. Cestou potkáš eskymáky i indiány, velryby nebo hrozivou chobotnici. Kolem dračí jeskyně pluj raději v noci nebo za mlhy, říká se, že tam mají piráti své doupě. Více informací
Vyřazeno z nabídky
Rychlé odeslání
Doprava zdarma
od 1 499 Kč
Zboží můžete vrátit
do 30 dnů
Zatoč kormidlem a vydej se na dalekou plavbu za pirátským pokladem. Cestou potkáš eskymáky i indiány, velryby nebo hrozivou chobotnici. Kolem dračí jeskyně pluj raději v noci nebo za mlhy, říká se, že tam mají piráti své doupě.
Popis produktu
Zatoč kormidlem a vydej se na dalekou plavbu za pirátským pokladem. Cestou potkáš eskymáky i indiány, velryby nebo hrozivou chobotnici. Kolem dračí jeskyně pluj raději v noci nebo za mlhy, říká se, že tam mají piráti své doupě. Stará pirátská mapa tě zavede k cíli. Ale pozor! Piráti mohou číhat kdekoliv....
Pěnové puzzle Pirátská mapa je skvělou volbou pro děti, které si rády hrají s loďkami a podnikají dobrodružné plavby nejen za pirátskými poklady.

Pěnový koberec se skládá z devíti čtvercových částí, které díky ozubení pevně drží při sobě. Puzzle Pirátská mapa lze tak po ukončení hry pověsit třeba na stěnu nebo složit do úhledného komínku. Součástí pěnového koberce je i 3D model pirátské lodi k sestavení.

Pěnové puzzle je ideální jako hrací podložka do dětských pokojíčků, koutků nebo heren. Pěnové podlahové puzzle je měkké, omyvatelné, zdravotně nezávadné, tlumí hluk a skvěle izoluje.

Určeno pro děti od 3 let.
Parametry produktu
Náš kód
9710
Výrobce
SUN TA TOYS
V nabídce od
21.10.2014
Originální název
Treasure Map with DIY pirate ship
Rozměr jednoho dílu
30 cm
Tloušťka pěnového koberce
1 cm
Rozměr složeného puzzle cca
92 x 92 cm
Materiál
Pěna s potiskem
Kód výrobce
3019 - 81567
EAN kód
8590756815673
Hmotnost
0,955 kg
Rozměry krabice (balení)
32 x 32 x 10 cm