Náš kód: 127067

Herkules: Hrdinské úkoly I. Počátek cesty

Rébusová hra kombinující prvky logiky, matematického myšlení a kryptografie. Ke každému úkolu se vztahuje 36 různých kariček, které je třeba dle zadání umístit na plochu o velikosti 6 x 6 dílků. Ukrytý… Více informací
Vyřazeno z nabídky
Rychlé odeslání
Doprava zdarma
od 1 499 Kč
Zboží můžete vrátit
do 30 dnů
Rébusová hra kombinující prvky logiky, matematického myšlení a kryptografie. Ke každému úkolu se vztahuje 36 různých kariček, které je třeba dle zadání umístit na plochu o velikosti 6 x 6 dílků. Ukrytý…
Popis produktu

Rébusová hra kombinující prvky logiky, matematického myšlení a kryptografie. Ke každému úkolu se vztahuje 36 různých kariček, které je třeba dle zadání umístit na plochu o velikosti 6 x 6 dílků. Ukrytý vzkaz na zadní straně dílků je v anglickém jazyce. 
Sada Hrdinské úkoly 1 - Počátek cesty obsahuje hlavolamy týkající se tří příběhů o slavném Herkulovi: Nemejský lev, Lernská hydra a Erymanthský kanec.

Zadání úloh
Nemejský lev: Poskládejte plochu 6x6 z dílků, na kterých se nachází číslice a písmena. Je třeba dodržovat barvy a horizontální i vertikální posloupnost. Umístění prvního dílku je v přiloženém návodu.

Lernská hydra: Střed obrazce 6x6 tvoří čtyři hlavy hydry. Postupně připojujte barevné plameny, aby barvy navazovaly. Pamatujte, že všechny šípy musí mířit na čtyřhlavou nestvůru. Umístění prvního dílku je v přiloženém návodu.

Erymanthský kanec: Úkolem je poskládat obrazec s 32 geometrickými tvary, přičemž barvy a linky musí navazovat. Umístění prvního dílku je v přiloženém návodu.

Upozornění: Doprovodná brožura je v cizích jazycích: angličtina, řečtina, francouzština, němčina, španělština, polština. Obsahuje texty bájí, ke kterým se úkoly vztahují.

Parametry produktu
Náš kód
127067
V nabídce od
13.06.2019
Originální název
The Labors of Hercules I: The Journey Begins
Věk
od 6 let
Materiál
Papír
Kód výrobce
002634
EAN kód
5206457002634
Hmotnost
0,31 kg
Rozměry krabice (balení)
21,5 x 11 x 5 cm